20 Haziran 2011 Pazartesi

"AŞK"

Tam 3 ay geçmiş buraya birşeyler karalamayalı. ne büyük bir üç ay, arkamı dönüp baktığımda 3 gün gibi gelmesine rağmen 30 yılın derinliğine bedel. zamanın anlamsızlığı. zihin hep mekanik düşünmeye çalışıyor, ee napsın hep öyle öğrenmiş düşüncelerini zamana ve olaylara bağlamayı.
3 ay olmuş diye düşünmeye hala devam ederek bakıyorum o kadar derinden gelmiş ki hayat, yaşadıklarımı yazılara dökmeye çalıştığımda o gerçek derinliğini anlatamayacağını bildiği için dökülememiş. harfler hep kendi sınırlarında birşeyler anlatıyor ama yok yetmiyor.

yine de deneyeceğim, yaşadığım o kelimelere ve zamana sığmayan, "aşk" denilen üç harflik o kelimenin ve insanın anladığının veya düşündüğünün ötesinde, gökyüzünü veya okyanusları kaplayacak derinliğini, güzelliğini,mutluluğunu.

bir insana,ki "insan" kelimesi aslında pek uymasa da onun üstüne, ona doğru çıkıp sonra onun içinden geçerek bütün evrene yayılan içime sığmayan sevgi.

aynı güneşin ve ayın aydınlattığı dünyada bir olmak seninle ne güzel, ne büyük bir lütuf öyle mükemmel bir varlığın gerçekliğinin toprak ananın üzerinden göklere yükselmesi, aldığı her nefeste güzelliğiyle ışıması.

Omm, Hari Om
kavuşacağız az kaldı :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder